Özcan Deniz Hayatı

Özcan Deniz Hayatı? Özcan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz Hayatı? 1972 yılında ankarada doğan Özcan Deniz, 1977 yılında ailesiyle birlikte aydına yerleşti Okula Aydında başladı ve eğitimine son verene kadar burada devam etti. Okul çağlarında, müziğe olan tutkusunu farketmek hiç de zor değildi. Öğrenimi süresi boyunca okuldaki aktivitelerde solist olarak yer alıyordu.

Özcan Deniz Hayatı?

müzikle uğraşmaya karar verip eğitimine son vermesinin ardından, izmirde şarkı söylemeye başladığında henüz onüç yaşındaydı. izmirden sonra Antalyada da sahne alan Özcan, antalyadan sonra istanbula geldi ve bir sene burada kaldı. 18 yaşına geldiğinde istanbuldan ayrıldı ve Almanyaya gitti.

Almanyada ilk albümü olan Yine Ağlattın Beniyi çıkardı. Özcan Deniz bu arada Prestij müzik sanatçılarından Yaşar yağmur aracılığı ile istanbula gelerek firmanın ortaklarından Hilmi Topaloğlu ile tanıştı.

Yapımcıların Özcanın sesini beğenmesi ve albüm yapılmasına karar vermesinin ardından kısa bir süre sonra Prestij Müzik imzalı ilk albüm müzik marketlerde yerini aldıMeleğim. Albüm beklenileninde üstünde satış rakamları yakaladı.

Meleğimin ardından beyaz Kelebeğim ve yalan adlı albümleri birbirini takip etti. Yalan albümünden sonra askerliği nedeniyle çalışmalarına ara verdi.

Diskografi

Yine Ağlattın Beni (1992, Nokta Müzik)
Hadi Hadi Meleğim (1993, Prestij Müzik)
Beyaz Kelebeğim (1994, Prestij Müzik)
Yalan Mı? (1997, Prestij Müzik)
Çoban yıldızı (1998, Prestij Müzik)
aslan Gibi (2000, Prestij Müzik)
Leyla (2002, Popüler Müzik)
Ses ve Ayrılık (2004, Deniz-Spotek Production)
hediye (2007, DMC)
Sevdazede (2009, avrupa Müzik)
Bi Düşün (2012, Poll Production)

Filmografi

1994 Ona Sevdiğimi Söyle
1996 Yer Çekimli Aşklar Cemal
2002 Kolay para cevher Yıldız
2003 O Şimdi asker Yüzbaşı Volkan
2003 Asmalı Konak: Hayat Seymen Karadağ
2004 Neredesin Firuze Ferhat Can

2006 Keloğlan Karaprens’e Karşı Kara Prens
2008 Sarıkamış Beyaz Hüzün Teğmen Faik
2008 Mevlana Celaleddin-i Rumi: Aşkın Dansı Çelebi Hüsamettin
2011 Ya Sonra Adem
2012 Araf ( film, 2012) Mahur
2012 Evim Sensin İskender

2013 su ve ateş Haşmet
2015 Sevimli Tehlikeli Yönetmen – Senarist
2016 Her Şey Aşktan oyuncu
2016 İkinci Şans

Ayrıca kontrol et

ahmet kaya kimdir

Ahmet Kaya Hayatı? Ahmet Kaya Kimdir?

Ahmet Kaya Hayatı, Ahmet kaya iyi bir ses sanatçısı, yorumcusu, ve iyi beskardı halk tarafında …