Rüyada Boy Görmek

Rüyada Boy Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Boy Görmek Ne Anlama Gelir? Bu rüya aşırı uzayan lüzumsuz bir rekabet yüzünden küskünlükler yaşanmasına ya da mutsuzluk veren olayların uzamasına işaret eder. Rüya sahibinin yaşamından çıkarıp atmakta çok sıkıntı çektiği durumlar ve kimseler olduğuna işaret eden bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin hayat boyu sürecek bir aşka sahip olduğuna da işaret eder. Rüyada boy gören kimseler yaptığı işlerde sebat gösterirler ve büyük başarı elde ederler. Bu rüya yaşlı ve ihtiyar kişiler için ise: uzun sürecek bir ömre ve sağlıklı hayata işaret eder.

Rüyada Boyunun Kısaldığını Görmek Ne Manaya Gelir?

Bu rüya hasta olan kişiler için ecelin geldiğine işaret eden rüya, kazaların ve hastalıkların habercisidir. Sevilen kimselerin acı haberlerinin gelmesine de işaret eder. Boyunun kısaldığını gören kişi bayansa gebe kalmakla ilgili sorunlar yaşar ve çocuk sahibi olamaz. Bekarlar için de kısmetlerin kapanması yüzünden yalnız geçirilecek uzun bir sürece, iş hayatında sürekli sorunlar yaşanılacağına ve uzun süreli bir yerde çalışamama durumuna işaret eder.

Rüyada Boyunun Uzadığını Görmek Neye Yorumlanır?

Rüya sahibinin çevresi tarafından saygıyla ve hayranlıkla anılacağı işlerle uğraştığına, saygın bir iş adamı olunacağına ve pek çok insana ekmek vereceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına ve hastalıklardan uzak, sevdikleri ile geçireceği uzun bir ömre işaret eder. Genellikle sağlıklı bir kişi olmaya ve sorunsuz bir yaşlılık dönemi geçirileceğine işaret eder.

Rüya’da Boy Ölçüsü Almanın Yorumu

Yanlış kişilerle arkadaşlık edildiği için kişinin pek çok kötü olaya bulaştığına, kendisini aklamak için çok uzun süreler boyunca uğraşacağına ve haksızlıklarla mücadele etmek yerine, kendisinin de haksızlık yapacağına işaret eder. Kaynak: Rüyada Boy Görmek

Ayrıca kontrol et

Rüyada Dinlenmek

Rüyada Dinlenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dinlenmek Ne Anlama Gelir? Fazla miktarda para harcayan kişinin müsrif tavırlarından vazgeçmek zorunda kalacağına …