Site icon Nedir ve Nasıl

Mide Ağrısı Nasıl Geçer

Mide Ağrısı Nasıl Geçer

Mide ağrımasının bir çok sebebi olabilir. Fakat ani heycan, sinirlenme yada basit ağrılar oluşabilir.Mide ağrısını geçirmek için yapabilecekleriniz ise şunlardır 1 çay fincan kaynar suya ince kıyılmış yabani karanfil çiçeğini demlerseniz bunu 3 öğün şeklinde içebilirsiniz.
1 çay fincan kaynar suyun içine yine ince kıyılmış şekilde acı pelin katın ve soğuyunca ağrı oluştuğu zamanlarda aç karna az az için

1 lt. suyun içerisinde 2 avuç kızılcık meyvesi katın ve kaynatın. Sonra süzün ve 3 öğn bunu aç karna 1 bardak şeklinde için.

1 çay fincan, kaynar suya 1 çay kaşık tarçın katın ve demleyin. Bir süre sonra süzün ve 3 öğün 1 çay fincanı bunu içiniz.

1 su bardağı soğuk suya, 1 çay kaşık benekli yılanyastığı katın ve 8 saat bekletin. Süzün ve öğünlerden önce sonra 1 yudum bundan için Bardağınızı sıcak suyun içerisinde ısıtın öyle için.

1 çay fincan kaynar suya havanda dövülmüş toz üzerlik tohumundan 1 çay kaşığı katın ve demleyin. Sonra günde defa bunu sabah akşam şeklinde 1 çay fincanı için.

1 çay, fincanı kaynar suya içine ince şekilde kıyılmış olarak 1 çay kaşık anason katın ve demlenmesi için kısa zaman sonra bekleyin süzün. Bir çay fincanı için.

1 çay fincan kaynar suya ince kıyılmış şekilde 1 çay kaşık anason katın ve demlenmesi bekleyin süzün. Günde 3 kez bunu bir çay fincanı olarak için.

1 çay fincan kaynar suya içine ince kıyılmış şekilde 1 çay kaşık sarı şebboy katın ve soğutun. Ağrı olunca günde 3 çay kaşık aralıklar ile bir çay kaşığı şeklinde içiniz. Çok fazla içmeyin zehirleyebilir.

1 lt. suya 1 avuç ince kıyılmış ceviz yaprağı katın ve kaynatın. Daha sonra süzün günde 3 kez yarım kahve fincan içiniz.

1 çay fincan kaynar suya ince kıyılmış şahtere katın demleyin. Günde 3 kez için.

1 litre suya 1 avuç ince kıyılmış mine çiçeği katın ve kaynatın. Daha sonra süzün ve günde 3 öğün bunu yarım kahve fincanı olarak için.

1 çay fincanı kaynar suya ince kıyılmış 1 çay kaşık reziyane katın ve demleyin. Süzün ve üç kez bunu için.

1 litre, üzüm sirkesi içine havanda dövülmüş toz anasonu dörtte üçünü katın ve süzün. Anason posasını alın ve buna yarım kahve fincan yakılmış dövülmüş şap katın karıştırın.Temiz bir tülbente sarın ve ağrıyan yerinizin üzerine sarın bekletin.

1 litre suya 1 çam kozalığı katın ve kaynatın. Süzün ve günde 3 kez için.

Exit mobile version