Site icon Nedir ve Nasıl

Bel Gevşekliği Tedavisi

Bel Gevşekliği Tedavisi

Bel Gevşekliği Nedir, Bel Gevşekliği Tedavisi, Cinsi münasebet esnasındaki ve erken boşalmaya bel gevşekliği adı verilir.Bel Gevşekliği, genellikle yorgunluk, heyecan, stres ve kendini sık tatmin etme alışkanlığı neticesinde ortaya çıkan bir arızadır. Sinirleri güçlendirmek, kendini tatmin etme alışkanlığı, heyecan ve yorgunluğun önüne geçilmesi gerekir. Ayrıca aşağıdaki bu bitki formülleri uygulanır.

Tedavisi

Bir miktar karanfille aynı miktarda zencefil toz haline getirilip karış­tırıldıktan sonra, sabah ve akşamballa tatlandırılarak birer kahve kaşığı yenir.

50 gr. karanfille 25 gr. günlük toz haline getirilip karıştırılır. Sabah ve akşam balla tatlandırılarak birer kahve kaşığı yenir.

Siyah, beyaz ve kırmızı turp tohumlarından birer fincan alınır. Bir çay bardağı kişnişle birlikte kahve değirmeninde toz haline getirilir. Balla karıştırılarak macun kıvamına sokulur, günde 1 – 2 yemek kaşığı yenir.

Bir miktar alt günlükle aynı miktarda besbase toz haline getirilerek karıştırılır. Sabah ve akşam balla tatlandırılarak birer çay kaşığı yenir. Yeterli olmadığı görülürse doz kahve kaşığına çıkarılır.

Bel Gevşekliği Tedavisi için Bitkisel Çözüm

Bel Gevşekliği Nedir: Erkeklerde görülen bir hastalık türüdür. Cinsi munasebet esnasında meninin vaktinden evvel gelme durumu, halk arasında erken boşalma diye adlandırılan bir hastalık türüdür.

Bel Gevşekliği Belirtileri: Bu h astalık genelde beyin ile ilgili bir durumdur. Ruhi bozukluk ve içine kapanık insanlarda daha çok görülür. Ayrıca aşırı heyecanlı ve kararsız kişilerde, evlilikte korunmak amacı ile rahat bir cinsel birleşme yapamayan bu maksatla dışarı boşalan erkeklerde de görülen ve eşlerin uyumsuzluğu da buna sebebiyet veren hastalıktır.

bel gevşekliği tedavisi : Hastalığın gerçek sebebini öğrenmek ve tedavi için sağlık kuruluşlarına ve doktorlara gidilmelidir. Herhangi bir sebep yoksa ve şikayetler devam ediyorsa, destek ve alternatif oalrak aşağıdaki bitkisel tariflerden biri veya birkaçı kullanılabilir.

bel gevşekliği tedavisi için tavsiye : Kişinin kendisini dinlemeyip rahat ortamlar yaratmak, beyini dinlendirici işlerle uğraşmak, açık temiz havada gezmesi, bol banyo yapması, ağır yiyeceklerden, sigara, alkol, asitli içeceklerden kaçınmak, mevsimlik sebze-meyve ve gıdasına dikkat etmesi gerekir. Ayrıca işler arasında uyum, iki tarafta da birleşme öncesi gerek söz gerek hareketleri ile birbirini hazırlaması gerekir. Kişinin kendisine güveni erken boşalma sorununu beyninden çıkarması gerekir.

Bel Gevşekliği Bitkilerle Tedavi

Bel Gevşekliği Kürü Yapılışı: 2-3 su bardağı kaynar suya karışımdan 2 yemek kaşığı atılıp 10 dakika demlenir. Aç veya tok karnına 3 öğün 1-2 su bardağı sade veya balla içilir.

Exit mobile version