Site icon Nedir ve Nasıl

Acı Çehrenin Zararları

Acı Çehrenin Zararları

acı cehre Arkadaşlar bu zamana kadar hep faydaları olan bitkiler ve ürünlerden bahsettik. Fakat şimdiki konumuzda acı çehrenin zararlarından bahsedeceğiz. Acı cehre bitkisinin yan etkilerini ve acı cehre hapının yan etkisi olmadığı söylenmesine karşın acı cehre hakkında yazılan yorumlarda çeşitli yan etkileri olduğu söylenmektedir.

Acı cehre satan firmalar ürünün herhangi bir yan etkisi olmadığını iddia etmelerine karşın, çok sayıda şikayet ediliyor. ilacın idrar söktürücü ve müshil özelliği olduğu zaten söylenmektedir.

ilk kullanıldığı gün lavaboya koşturduğunu ve ishal etkisi yaptığını gözlemlendi. ishal gibi bir yan etkisi olabilir. Dikkat edin çünkü su kaybı yaptığı biliniyor. ilacı kullanmak isteyenler, bol bol su tüketmelidirler, yoksa vücudun su dengesi sarsılabilir. Bol su içmeyi sakın ama sakın ihmal etmeyin.

Nasılsa hap kullanıyorum diye bol bol yemeye devam ederseniz, ilaçtan beklenen etkiyi göremeyebilirsiniz. öncelikle boğazınıza hakim olmayı öğrenmelisiniz. Arkadaşlar acı çehre kullanıyorsanız lütfen ürün üzerinde yazan yan etkilere mutlaka dikkat edin.

Exit mobile version